Zirņu kotletes 2

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg kaltētu zirņu
  • 100 g rīvmaizes
  • 1 -2 olas
  • 1.5 karotes miltu
  • 0.5 glāzes piena
  • 1 karote sviesta
  • 1 sīpols

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomērcētus un izvārītus zirņus samaļ gaļas mašīnā divas reizes.
  2. Pievieno rīvmaizi, miltus, pienu, sakultas olas, sviestā saceptu sīpolu un sāli pēc garšas.
  3. Izveido kotletes.
  4. Apviļā miltos un cep uz panas (pannu ietauko ar cepamo eļļu) no abām pusēm brūnas.
  5. Pasniedz galdā ar krējumu vai speķu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi