Komentāri
1
Jaunākie
Vecākie
foršs paēdiens no kabačiem,bet gana darbietilpīgs,visi vienmēr ir bijuši sajūsmā,izmēģiniet paši!
sagierž kabaci šķēlītēs,kā karbonādes gabaliņus.
Ar gaļas āmuriņu padauza tāpat kā karbonādi.Kad tas izdarīts,sakuļ olas,pieliek sāli,var arī garšvielas.
Otrā traukā sagatavo miltus.
Tālākais process tāds pats kā cepot karbonādes.
Apviļā šķēlīti miltos,tad olā,vai otrādāk,kā ērtāk,apcep dzeltenbrūnas.
Kad kabacis sacepts,sākam šķēlītes kārtot saucamajā pīļpannā ,pirmo kārtu..
Saliekam kabaču šķēlītes,tad tām virsū smalki sagrieztas dilles,mazliet ķliploku gabaliņus smalki sakapātus,pētersīli mazliet,var arī vēl ko citu izdomāt,pāri mazliet var pārliet saldo krējumu..
Tāpat nākošās kārtas,kabacis,zaļumi,krējums..vienreiz liku arī rīvētu sieru,bija ļoti garšīgi.
Pasautēt apm.kādas 15 min .
Ir ļot foršs un garšīgs ēdiens, ļoti labi gbaršo arī atdzesēts.
sagierž kabaci šķēlītēs,kā karbonādes gabaliņus.
Ar gaļas āmuriņu padauza tāpat kā karbonādi.Kad tas izdarīts,sakuļ olas,pieliek sāli,var arī garšvielas.
Otrā traukā sagatavo miltus.
Tālākais process tāds pats kā cepot karbonādes.
Apviļā šķēlīti miltos,tad olā,vai otrādāk,kā ērtāk,apcep dzeltenbrūnas.
Kad kabacis sacepts,sākam šķēlītes kārtot saucamajā pīļpannā ,pirmo kārtu..
Saliekam kabaču šķēlītes,tad tām virsū smalki sagrieztas dilles,mazliet ķliploku gabaliņus smalki sakapātus,pētersīli mazliet,var arī vēl ko citu izdomāt,pāri mazliet var pārliet saldo krējumu..
Tāpat nākošās kārtas,kabacis,zaļumi,krējums..vienreiz liku arī rīvētu sieru,bija ļoti garšīgi.
Pasautēt apm.kādas 15 min .
Ir ļot foršs un garšīgs ēdiens, ļoti labi gbaršo arī atdzesēts.
Vērtējums
Atbildēt