Gardās plūmes šokolādē

Sastāvdaļas

  • 200 g žāvētas plūmes
  • Brendijs/liķieris
  • 100 g lazdu rieksti/mandeles
  • 150 g tumšā/piena šokolāde

Pagatavošana

1 min.
  1. Plūmēs pārlej ar nelielu daudzumu brendija vai liķiera un atsāj uz vairākām stundām, lai savelkas.
  2. Pēc tam katrā plūmē vidū iespiež riekstu vai mandeli, bet var arī bez tām.
  3. Izkausē šokolādi. Atseviški tumšo un gaišo.
  4. Mērcē plūmes šokolādē.
  5. Kārto traukā un ievieto ledusskapī, lai sastingst šokolāde.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi