Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jaunlopa gaļa ābolu sulā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr.jaunlopa gaļas
  • Ābolu sula
  • Saldais krējums
  • Pipari
  • Sāls
  • Milti
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Jāizvēlās tāds gaļas gabals,kuru labi var izklopēt.
  2. Izklopētās gaļas šļēles apcep brūnas,liek katliņā,pieber sāli ,piparus , pārlej ar ābolu sulu un sautē gatavu. Ābolu sula jāizvēlas bez lieka salduma.Vislabāk lietot pašu spiesto sulu bez cukura.
  3. Kad gaļa gatava, pielej saldo krējumu un uztumē ar miltiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas