Jaunlopa gaļa ābolu sulā

Sastāvdaļas

  • 500 gr.jaunlopa gaļas
  • Ābolu sula
  • Saldais krējums
  • Pipari
  • Sāls
  • Milti
  • Eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Jāizvēlās tāds gaļas gabals,kuru labi var izklopēt.
  2. Izklopētās gaļas šļēles apcep brūnas,liek katliņā,pieber sāli ,piparus , pārlej ar ābolu sulu un sautē gatavu. Ābolu sula jāizvēlas bez lieka salduma.Vislabāk lietot pašu spiesto sulu bez cukura.
  3. Kad gaļa gatava, pielej saldo krējumu un uztumē ar miltiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi