Vīna torte

Sastāvdaļas

  • 12 olas
  • 12 karotes cukura
  • 12 karotes miltu
  • ½ citrona miziņa un sula
  • Pildījumam
  • 9 olu dzeltenumi
  • 150 g cukura
  • 1 citrona miziņa un sula
  • 1 gl. baltā vīna
  • 8 tāfelītes baltā želatīna
  • ½ l putu krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Veselas olas ar cukuru, citrona miziņu un sulu puto, trauku turot verdošā ūdenī. Saputotām olām pieliek miltus un izcep 2-3 ripas.
  2. Olu dzeltenumus ar citrona miziņu un cukuru saputo, pielejot pamazām vīnu un citrona sulu. Saputotam pielej nomērcētu un izkausētu želatīnu, saputotu krējumu, sajauc un lieto.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi