Krēma torte

Sastāvdaļas

  • 400 g sviesta
  • 250 g cukura
  • 3 olas
  • ½ paciņa vaniļas cukura
  • 550 g miltu
  • ¼ gl. skāba krējuma
  • 1 paciņa cepamā pulvera

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru un olām saputo, pieliek krējumu, vaniļas cukuru un samīca ar miltiem, kas sajaukti ar cepamo pulveri.
  2. No samīcītās masas izcep 2-3 ripas.
  3. Pienu ar vaniļu uzvāra.
  4. Olas sakuļ ar cukuru un miltiem, pielej verdošu pienu, visu kopā uzvāra.
  5. Atdzisušam pieliek saputotu sviestu, izkausētu un atdzesētu kokovāru, sajauc un lieto.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi