Ābolu kūka ar saldējumu

Sastāvdaļas

  • 2 gab.āboli
  • 2 olas
  • 2 glāzes cukura
  • Glāze miltu
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo un sagriež ābolu šķēlītēs, ietauko veidni un liek ābolus.Tad ik pa 5 cm liek sviesta piciņas.Ar mikseri saputo olas ar cukuru, kad cukurs izkusis "pieputo" miltus, mīklu lej uz āboliem un pārkaisa ar saujiņu cukura un drusku kanēli.Liek cepeškrāsnī 200-250 grādos uz 10-15 min.
  2. Kad atdzisusi griež, liek uz šķīvja un ēd ar saldējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi