Ābolu sniegs

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Cukurs (padaudz)

Pagatavošana

1 min.
  1. izcep ābolus, izrīvē caur sietu tā, lai nodalītu serdi un mizas.Masai pievieno cukuru (uz 8 lieliem āboliem vismaz glāzi) un kuļ. Ēd ar pienu. Ļoti garšīgi. Parasti mēs nevaram apēst tik daudz ābolus cik šādā veidā. Zinu, ka ir ,kas pievieno kulšanas procesā arī olu baltumu, lai ir stingrāks, bet nav obligāti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi