Pīlādžu un cidoniju želeja

Sastāvdaļas

  • 1 litrs pīlādžu sulas
  • 1 litrs cidoniju sulas
  • 2.5 kg cukurs

Pagatavošana

60 min.
  1. Tvaicējamā katlā iztvaicē pīlādžus un cidonijas.
  2. Ņem no katras sulas pa vienam litram un katliņā uzvāra.
  3. Tad pievieno cukuru. Vēlreiz uzvāra, noputo un pilda tīrās burkās. Burkas tūlīt aizver ar metāla vākiem.
  4. Želeja ir ļoti aromātiska un garšīga.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi