Tvaicējamā katlā iztvaicē pīlādžus un cidonijas.
Ņem no katras sulas pa vienam litram un katliņā uzvāra.
Tad pievieno cukuru. Vēlreiz uzvāra, noputo un pilda tīrās burkās. Burkas tūlīt aizver ar metāla vākiem.
Želeja ir ļoti aromātiska un garšīga.
Sastāvdaļas
1 litrs pīlādžu sulas
1 litrs cidoniju sulas
2.5 kg cukurs
-->
Pagatavošana
60 min.60 min.
Tvaicējamā katlā iztvaicē pīlādžus un cidonijas.
Ņem no katras sulas pa vienam litram un katliņā uzvāra.
Tad pievieno cukuru. Vēlreiz uzvāra, noputo un pilda tīrās burkās. Burkas tūlīt aizver ar metāla vākiem.
Želeja ir ļoti aromātiska un garšīga.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri