Sākums > Receptes > Deserti

Peldošās salas vaniļas mērcē

2005. gada 28. septembris
Foto: neteikšu
Pagatavošana
1 min
1. Pienu uzvāra.
2. Olu baltumus vispirms puto bez cukura, pamazām pievieno pusi no cukura un puto stingrās putās(no karotes krīt pikām, nestiepjas).
3. Putojot pievieno arī kartupeļu cieti.
4. Saputotos olu balt. ar karoti liek karstā pienā un karsē 3 minūtes (apgrozot!) .
5. Mērce...
6. Olu dzeltenumus saputo ar atlikušo cukuru un vaniļas cuk., atšķaida ar nedaudz karsto pienu , pievieno pārējam pienam un maisot karsē...(nedrīkst uzvārīt!)...līdz sabiezē....
7. Salas liek uz šķīvja un pārlej ar vaniļas mērci.
Uz augšu