Biezpiena saldā masa

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena, 200 g marmelādes, 200 g Selgas cepumu, 200 g rozīņu, 300 g skāba krējuma, cukurs pēc garšas, vaniļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu samaļ, marmelādi sagriež mazos gabaliņis, cepumus salauž.
  2. Visas sastāvdaļas sajauc ar krējumu, pēc garšas pievieno cukuru un vaniļu.
  3. Pasniedz ar dzērveņu vai jāņogu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi