Kabaci ber katliņā un pārber ar cukuru. Ļauj 1 stundu ievilkties.
Pēc tam pievieno plānās ripās sagrieztu aplesīnu un citronu (ar visu mizu), citronskābi.
Uz lēnas uguns vāra. Līdz ko ievārījums sāk burbuļot, tā noslēdz un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Tad uzvāra vēlreiz un atkal atdzesē. Un vēl trešo reizi - uzvāra un tad gan lej pa burciņām.
Sastāvdaļas
1 kg kubiņos sagriezts kabacis (bez sēklotnes)
1 kg cukurs
2 aplesīni
1 citrons
1 tējk. citronskābe
-->
Pagatavošana
60 min.60 min.
Kabaci ber katliņā un pārber ar cukuru. Ļauj 1 stundu ievilkties.
Pēc tam pievieno plānās ripās sagrieztu aplesīnu un citronu (ar visu mizu), citronskābi.
Uz lēnas uguns vāra. Līdz ko ievārījums sāk burbuļot, tā noslēdz un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Tad uzvāra vēlreiz un atkal atdzesē. Un vēl trešo reizi - uzvāra un tad gan lej pa burciņām.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Jānis Blūms: neatbalstu diētas, ne arī vegānu uzturu. Jāēd sabalansēti, pārspīlēt nevajag
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri