Krēmam:½ l piens,3 ēdamkarotes manna,sāls,cukurs pēc garšas,300 g sviests,1 glāze cukurs
Glazūrai:1šokolāde,3 ēdamkarotes skāba krējuma,300 g sviests,3 ēdamkarotes cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
Biskvīta pagatavošana:
Olas saputo ar cukuru,pievieno skābo krējumu un etiķī dzēstu sodu.Pieber miltus un pēc garšas kakao.Visu samaisa,liek ietaukotā veidnē un cep mērenā siltumā 40 minūtes.Atdzesē un smērē ar krēmu,kas pagatavots šādi:izvāra mannā biezputru,atdzesē.Sviestu saputo ar cukuru,pievieno atdzesēto biezputru,kārtīgi samaisa un smērē uz biskvīta.Visas glazūras sastāvdaļas karsē karsta ūdens peldē un,kad viss izveidojis viendabīgu masu ,pārlej tortei.