Zivju harčo

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 gr. zivju
  • 2 ēd. k. rīsu
  • 1.5 l ūdens
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • Pipari,sāls,tomātu pasta,zaļumi,krējums(pēc garšas)

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis notīra,labi nomazgā(jāizņem žaunas).
  2. Zivis liek ūdenī,pievieno sāli un lēni vāra.
  3. Gatavās zivis izņem,buljonu izkāš.
  4. Buljonu lej atpakaļ katlā un vāra,pievienojot nomazgātus rīsus,taukvielā apceptus,sasmalcinātus burkānus un sīpolus.
  5. Kad rīsi mīksti,zupai pievieno piparus,lauru lapu,tomātu pastu un no asakām atbrīvotus vārītu zivju gabaliņus.
  6. Pasniedzot zupai pievieno krējumu un sakapātus pētersīļu zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi