Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zivju harčo

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr. zivju
  • 2 ēd. k. rīsu
  • 1.5 l ūdens
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • Pipari,sāls,tomātu pasta,zaļumi,krējums(pēc garšas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis notīra,labi nomazgā(jāizņem žaunas).
  2. Zivis liek ūdenī,pievieno sāli un lēni vāra.
  3. Gatavās zivis izņem,buljonu izkāš.
  4. Buljonu lej atpakaļ katlā un vāra,pievienojot nomazgātus rīsus,taukvielā apceptus,sasmalcinātus burkānus un sīpolus.
  5. Kad rīsi mīksti,zupai pievieno piparus,lauru lapu,tomātu pastu un no asakām atbrīvotus vārītu zivju gabaliņus.
  6. Pasniedzot zupai pievieno krējumu un sakapātus pētersīļu zaļumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vakariņu zupa jeb viltotā soļanka

Vakariņu zupa jeb viltotā soļanka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas