Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Neceptā biezpiena torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tortes pamatnei
  • 1 kg konservētu bumbieru vai persiku
  • 200 g kukurūzas pārslas
  • 80 g sviesta
  • 2 ēd.k. želatīna
  • Pildījumam
  • 2 ēd.k. želatīna
  • 1.5 kg vājpiena biezpiena
  • 250 g saldā krējuma
  • 40 ml bumbieru vai persiku degvīna
  • 800 g riekstu krēms
  • Rotāšanai
  • 25 g kukurūzas pārslas
  • 20 g lazdu riekstu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

160 min.
  1. Tortes formu ieziež ar taukvielām un izklāj ar folliju vai cepamo papīru. Konservētiem augļiem nolej šķirdrumu. Kukurūzas pārslas sasmalcina, sviestu izkausē, uzbriedina želatīnu un izkausē sakarsētā kompota sīrupā, nepārtraukti maisot. Masā iemaisa sasmalcinātas kukurūzas pārslas un sviestu. Iegūto masu ielej formā, atstāj uz 10 minūtēm sastingt, tad augļus sagriež gabaliņos, uzliek pamatnei.
  2. Pildījumam uzbriedina želatīnu, saldo krējumu saputo, apmēram 5 ēdamkarotes iepilda konditorejas maisiņā un atstāj vēsumā. Biezpienu samaisa ar riekstu krēmu, pievieno izkausētu želatīnu, degvīnu un putukrējumu. Krēmu liek formā virs pamatnes, virsmu nolīdzina un liek ledusskapī uz 2 stundām sastingt.
  3. Torti rotā ar sasmalsinātām kukurūzas pārslām, izspiestām putukrējuma rozēm un riekstiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas