Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena-cepumu krēms

2005. gada 27. septembris
Foto: Guna Daugule
Pagatavošana
20 min
1. Sadrupina biezpienu, pievieno šķipsniņu vaniļas cukura un divas ēd.k. cukura. Samaisa.
2. Saldo krējumu un atlikušo cukuru saputo.
3. Marmelādes konfektes sagriež mazos gabaliņos.
4. Biezpienam pievieno saputoto krējumu.
5. Pievieno marmelādes konfektes.
6. Visu sajauc.
7. Cepumus izmērcē pienā."
8. Pienu nolej un cepumus saspaida putriņā.
9. Pievieno cepumus biezpienam, samaisa.
10. Krēmu liek deserta trauciņos.
11. Pēc vēlēšanās, var krēmu atdzesēt, un pasniedzot pievienot augļus.
12. Labu apetīti.
Uz augšu