Ķiniešu kotletes

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 2 vidēji sīpoli
  • 1 ola
  • 1 paciņa majonēzes
  • 1 ēd.k. kartupeļu cietes
  • Sāls
  • Pētersīļi

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīkos gabaliņos sagriež vistas gaļu un sīpolus, pievieno majonēzi, olu un kartupeļu cieti, sāli un sasmalcinātus pētersīļus, visu kārtīgi samaisa un liek ar karoti uz sakarsētas pannas. Cep no abām pusēm līdz kotletes iegūst brūnganu krāsu.
  2. Pasniedz ar rīsiem vai svaigu graudu maizīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi