Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Savvaļas rīsi ar dārzeņu sautējumu

Savvaļas rīsi ar dārzeņu sautējumu

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g savvaļas un brūno rīsu
  • 80 g rapšu eļļas
  • 2 sīpoli
  • 2 paprikas - sarkanā un oranžā
  • 200 g ķirbja
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Izvāra atsevišķi rīsus vieglā sālsūdenī - pēc pamācības un iepakojuma.
  2. Uzkarsē uz pannas eļļu, tajā apcep sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus, papriku, mazos gabaliņos sasmalcinātu ķirbi. Visu uz lēnas uguns cep -
    var teik pat sutina zem vāka, līdz dārzeņi kļūst mīkstāki.
  3. Pievieno tomātu pusītes, un ļauj visam kopā pasautēties. Kad dārzeņi gatavi, pievieno garšvielas, visu kārtīgi samaisa.
    Pasniedz rīsus kopā ar sautējumu.

    Labu apetīti!
    Pievieno tomātu pusītes, un ļauj visam kopā pasautēties. Kad...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas