Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Cepti baklažāni

Cepti baklažāni

FOTO: No privātā arhīva

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
  • Biezpiens
  • Neliels ķiploks
  • 20 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Bklažānu nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Viegli apcep eļļā.
  2. Sagatavo pildījumu. Biezpienu izrīvē caur sietu. Ķiplokus sīki sarīvē un apcep karstā sviestā. Atdzesētus ķiplokus samaisa ar biezpienu.
  3. Apcepto baklažāna šķēli satin rullītī un pilda ar biezpiena masu, kuru spiež caur pergamentu. Noformē ar zaļumiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas