Cepti baklažāni

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Baklažāns
  • Biezpiens
  • Neliels ķiploks
  • 20 g sviesta

Pagatavošana

35 min.
  1. Bklažānu nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Viegli apcep eļļā.
  2. Sagatavo pildījumu. Biezpienu izrīvē caur sietu. Ķiplokus sīki sarīvē un apcep karstā sviestā. Atdzesētus ķiplokus samaisa ar biezpienu.
  3. Apcepto baklažāna šķēli satin rullītī un pilda ar biezpiena masu, kuru spiež caur pergamentu. Noformē ar zaļumiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

elina 2012. gada 21. oktobris 21:40
kas ir rozite un pergaments?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi