Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Garšīgie makaroni pa flotski

2005. gada 27. septembris
Foto: Egita Žuka
Pagatavošana
1 min
1. Pusdienās izvāram gaļas zupu vai buljonu. Izzvejojam gaļu un sagrieztu gabalos apcepam brūnu. Paralēlī izvāram makaronus. Samaļam gaļasmašīnā gaļu, sarīvējam burkānus uz smalkās skaidiņu rīves. Smalki sagriežam sīpolus un sviestiņā vai margarīnā sacepam. Liekam gaļu un burkānus sviestā vai margarīnā uz pannas cepties, pievienojam ceptos sīpolus, sāli, piparus. Kādu laiciņu pacepam un liekam klāt makaronus. Visu kopā samaisa, izsilda un viss. Ja liek čili, tad to smalki sakapātu pievieno peedeejaa cepshanaa pirms makaroniem.
2. Kopā sanāk:
3. zupa kā pirmais ēdiens
4. makaroni pa flotski otrais ēdiens.
Uz augšu