Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Torte ar šokolādes pildījumu

2005. gada 27. septembris
Foto: Ieva Baumane
Pagatavošana
1 min
1. Pildījums:
2. izkausē 2 tāfelītes šokolādes
3. uzvāra stipru šķīstošo kafiju
4. atdzesē, sajauc ar karstu kausētu šokolādi, samaisa
5. ielej masu ledus traucinos,un atdzesētus ieliek saldētavā, līdz tie sacietē .
6. Biskvīts :
7. Atdala olu dzeltenumu, baltumu un dzeltenumu divos atsevišķos traukos.
8. Puto olas baltunmu un pievieno pusglāzi cukura,
9. Saputo olas dzeltenumu ar pusglāzi cukura
10. Saputotajam olas dzeltenumam pievieno pusi no saputotā olas baltuma un uzmanīgi to iecilā, iesijā 6-8 karotes miltu *un iecilā mazos šokolādes/kafijas gabaliņus.
11. Masai pievieno pārējo palikušo olas baltumu, lēnām to iecilā
12. Keksa pannu ieziež ar sviestu vai eļļu
13. Masu vienmērīgi ievieto pannā, liek cepties cepeškrāsnī 180`grādu teperatūrā, cep 8-10 min, kad biskvīts ir pacēlies to cep lielākā temperatūrā līdz 200`grādiem.
14. kad biksvīts ir zeltani brūns, to izņrm no cepeškrāsns un atdzesē. Atdzisušu , to sagriež 2-3 daļās un sakutu saldo krējumu , kuram pievienota 1glāze cukura, klāj kārtās. Dekorē ar vienu izkausētu šokolādes tāfelīti, kuru pārlej pāri tortei! Izdekorē. Ieliek ledusskapī uz 1 stundu un var pasniegt.
Uz augšu