6olas, 2 glāzes cukurs, 6-8 ēdamkarotes kviešu milti, 750g saldais krējums, pusglāze stipras kafijas, 3 tāfelītes saldas šokolādes, kautkas ar ko izroāat(šokolādes skaidiņas, kokosa skaidiņas, rieksti, utt. )
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
Pildījums:
izkausē 2 tāfelītes šokolādes
uzvāra stipru šķīstošo kafiju
atdzesē, sajauc ar karstu kausētu šokolādi, samaisa
ielej masu ledus traucinos,un atdzesētus ieliek saldētavā, līdz tie sacietē .
Biskvīts :
Atdala olu dzeltenumu, baltumu un dzeltenumu divos atsevišķos traukos.
Puto olas baltunmu un pievieno pusglāzi cukura,
Saputo olas dzeltenumu ar pusglāzi cukura
Saputotajam olas dzeltenumam pievieno pusi no saputotā olas baltuma un uzmanīgi to iecilā, iesijā 6-8 karotes miltu *un iecilā mazos šokolādes/kafijas gabaliņus.
Masai pievieno pārējo palikušo olas baltumu, lēnām to iecilā
Keksa pannu ieziež ar sviestu vai eļļu
Masu vienmērīgi ievieto pannā, liek cepties cepeškrāsnī 180`grādu teperatūrā, cep 8-10 min, kad biskvīts ir pacēlies to cep lielākā temperatūrā līdz 200`grādiem.
kad biksvīts ir zeltani brūns, to izņrm no cepeškrāsns un atdzesē. Atdzisušu , to sagriež 2-3 daļās un sakutu saldo krējumu , kuram pievienota 1glāze cukura, klāj kārtās. Dekorē ar vienu izkausētu šokolādes tāfelīti, kuru pārlej pāri tortei! Izdekorē. Ieliek ledusskapī uz 1 stundu un var pasniegt.