Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti kartupeļi ar sieru un desu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vienam cilvēkam
  • 4 normāla lieluma kartupeļi
  • ½ sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 6 -8 šķēles piena desas
  • 2 -3 olām
  • Garšvielas
  • Pipari, sāls pēc savas gaumes
  • Parastā tomātu mērce
  • Siers sagrizts 6 plānās šķēlītēs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež smalkos gabaliņos kartupeļus, met uz pannas ar sīpoliem, ķiplokiem un sāli. Zem vāka uz lēzenas uguns cep. Pa to laiku sakuļ olas bļodiņā, pieber sagriestu desu (kā rosolam), pieber garšvielas un samaisa ar karoti vai dakšu. Kad kartupeļi ir apcepušies zeltaini ar karoti pannā izlīdzina. Uzlej pagatavoto massu un ar karoti izlīdzina. Kādas 2-3 ēdamkarotes kečupa un atkal izlīdzina. Pa virsu uzliek sieru sagrieztu plānās šķēlītēs. Uzliek vāku un apcep 5-7 min.
  2. Galvenais beigās no pannas prātīgi ieslidināt šķīvī lai nesamaisās putrā!
  3. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas