Sākums > Receptes > Deserti

Neraudzētas rauga mīklas pīrāgi ar ievārījuma pildījumu

2005. gada 27. septembris
Foto: Liene Mežatuča
Pagatavošana
1 min
1. Raugu nedaudz ieraudzē, pieliekot pāris karotes cukura. Tad gatavo mīklu:
2. 3 olas izkuļ ar sāli, izkausē margarīnu, pieliek uzsildītu pienu, tad raugu un miltus.
3. Samīca mīklu tik stingru, lai var izrullēt (bet ne pārāk cietu, jo mīkstāka, jo labāk).
4. Izrullēto mīklu sagriež trīsstūrīšos, kam liek virsū ievārījumu un sarullē. Sarullētos pīrādziņus apviļā cukurā un liek cepties līdz zeltaini brūniem.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu