Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu biezenis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Āboli 2.5-3.00 kg
  • Ūdens -1.5-2.0 glāzes
  • Cukurs 200-300 g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolus nomizo,sagriež nelielās šķēlēs,liek katlā,pievieno ūdens un liek uz plīts sautēties (15-20 min),kad āboli paliek pa vienmērīgo masu,pievieno cukuru un rūpīgi samaisa.Karstu saliek burkās un aizskrūvē ar vāciņu.Pēc garšas var pievienot arī kanēli. Glabāt ledusskapī. Ļoti labi der pankūkam,pīrāgiem ,ka arī karstmaizem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas