Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta paprika ar kukurūzu un tomātiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 6 paprikas
  • 0.5 l ūdens
  • 1 tējk. sāls
  • PILDĪJUMAM
  • 2 šķēles
  • 150 gr
  • 170 gr , ½ tējk sāls
  • 350 gr
  • Apmēram 340gr
  • 1 tējk
  • ¼ tējk
  • Pildījumam:
  • 2 šķēle/s caurauguša speķa
  • 340 g konservētas kukurūzas
  • 150 g konservētu tomātu
  • 170 g rīsu
  • 1/2 tējk. sāls
  • 350 g ūdens
  • 1 tējk. bazilika
  • 1/4 tējk. melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Uzvāra ūdemi ar sāli. Pievieno papriku un pavāra 3 min. Nokāš.
  2. Speķi sagriež mazos gabaliņos un nedaudz apcep
  3. Pievieno sasmalcinātus tomātus, rīsus, sāli un ūdeni. Vāra 15-20 min., kamēr rīsi gatavi.
  4. Paprikai nogriež galu. Sasmalcina galiņus un pievieno rīsiem.
  5. Pievieno rīsiem kukurūzu, baziliku, piparus.
  6. Pilda visu paprikā.
  7. Liek cepamā traukā, pārklāj ar foliju un cep 10 min. Noņem folliju un cep vēl 10-15 minūtes.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas