Pildīta paprika ar kukurūzu un tomātiem

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 6 paprikas
  • 0.5 l ūdens
  • 1 tējk. sāls
  • PILDĪJUMAM
  • 2 šķēles
  • 150 gr
  • 170 gr , ½ tējk sāls
  • 350 gr
  • Apmēram 340gr
  • 1 tējk
  • ¼ tējk
  • Pildījumam:
  • 2 šķēle/s caurauguša speķa
  • 340 g konservētas kukurūzas
  • 150 g konservētu tomātu
  • 170 g rīsu
  • 1/2 tējk. sāls
  • 350 g ūdens
  • 1 tējk. bazilika
  • 1/4 tējk. melno piparu

Pagatavošana

80 min.
  1. Uzvāra ūdemi ar sāli. Pievieno papriku un pavāra 3 min. Nokāš.
  2. Speķi sagriež mazos gabaliņos un nedaudz apcep
  3. Pievieno sasmalcinātus tomātus, rīsus, sāli un ūdeni. Vāra 15-20 min., kamēr rīsi gatavi.
  4. Paprikai nogriež galu. Sasmalcina galiņus un pievieno rīsiem.
  5. Pievieno rīsiem kukurūzu, baziliku, piparus.
  6. Pilda visu paprikā.
  7. Liek cepamā traukā, pārklāj ar foliju un cep 10 min. Noņem folliju un cep vēl 10-15 minūtes.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi