Ruksis kartupeļos

Sastāvdaļas

  • 6 lieli kartupeļi
  • 150 -200 g malta gaļa(atkarībā no kartupeļu lieluma)
  • Sāls
  • Smalkie pipari
  • 1 ola
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotiem kartupeļiem ar sakņu spirālurbīti izdobj šķēsām kartupeļiem 3-4 reizes vienu otram blakus (bet,lai dobumi neietu viens otrā).
  2. Gaļu sajauc ar sāli , pipariem un olu un pilda kartupeļos.
  3. Kartupeļus liek dziļā pannā ar vāku,uzkarsētā eļļā (vai "pīlē")
  4. Pirms cepšanas kartupeļiem var uzkaisīt sarīvētu sieru.
  5. Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa sagrieztas dillītes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi