Nomizotiem kartupeļiem ar sakņu spirālurbīti izdobj šķēsām kartupeļiem 3-4 reizes vienu otram blakus (bet,lai dobumi neietu viens otrā).
Gaļu sajauc ar sāli , pipariem un olu un pilda kartupeļos.
Kartupeļus liek dziļā pannā ar vāku,uzkarsētā eļļā (vai "pīlē")
Pirms cepšanas kartupeļiem var uzkaisīt sarīvētu sieru.
Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa sagrieztas dillītes.
Sastāvdaļas
6 lieli kartupeļi
150 -200 g malta gaļa(atkarībā no kartupeļu lieluma)
Sāls
Smalkie pipari
1 ola
Eļļa
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Nomizotiem kartupeļiem ar sakņu spirālurbīti izdobj šķēsām kartupeļiem 3-4 reizes vienu otram blakus (bet,lai dobumi neietu viens otrā).
Gaļu sajauc ar sāli , pipariem un olu un pilda kartupeļos.
Kartupeļus liek dziļā pannā ar vāku,uzkarsētā eļļā (vai "pīlē")
Pirms cepšanas kartupeļiem var uzkaisīt sarīvētu sieru.
Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa sagrieztas dillītes.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri