Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu un speķa kārtojums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 -6 kartupeļi (apm. 700 g )
  • 2 āboli
  • 1 vidējs puravs
  • 4 -5 caurauguša speķa šķēles
  • 1 tējk. timiāna
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 1 /4 tējk. melno piparu
  • 200 -300 g dārzeņu buljona (kubiņš+ūdens)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs. Ābolus nomizo un sagriež mazās daiviņās. Puravu noskalo sagriež ripinās. Speķi sagriež sloksnītes. Apcep sakarsētā pannā. Kartupeļus, ābolus, puravus un speķi pamīšus kārto cepamajā traukā. Katru kārtu pārkaisot ar timiānu, sāli un pipariem. Uzvāra ūdeni un buljona kubiņu. Lej cepamajā traukā. Cepamo trauku pārklāj ar alumīnija foliju, cep krāsnī 200oC 35-40 minūtes. Ēdienu pasniedz ar salātiem un maizi.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas