Saputo olas ar cukuru un sviestu, pievieno medu un puto līdz masas apjoms dubultojas. Pieliek sasmalcinātus riekstus, miltus, sodu un visu sajauc. Liek mīklas piciņas uz plāts un cep vidējā temperatūrā zeltainus.
Sastāvdaļas
50 gr medus
200 gr auzu pārslas
100 gr milti
50 gr cukurs
150 gr sviests
50 gr rieksti
1 ola
1 tējkarote soda
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Saputo olas ar cukuru un sviestu, pievieno medu un puto līdz masas apjoms dubultojas. Pieliek sasmalcinātus riekstus, miltus, sodu un visu sajauc. Liek mīklas piciņas uz plāts un cep vidējā temperatūrā zeltainus.
Komentāri
Zenta2010. gada 29. marts 14:41
Auzu pārslas iemaisa kopā ar citiem biezumiem - miltiem, riekstiem utt
maiga ritmiņa2010. gada 18. marts 12:06
Auzu pārslu cepumi?? Tad kurā brīdī pievienojam auzu pārslas???? Recepti rakstot ievērosim lai tiek izmantotas visas sastāvdaļas!!!!!!
Pievienot komentāru
Jaunumi
Jānis Blūms: neatbalstu diētas, ne arī vegānu uzturu. Jāēd sabalansēti, pārspīlēt nevajag
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri