-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Chili sin carne
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 zaļais pipars
-
2 - 3 kartupeļi
-
2 mazi sīpoli
-
2 ēd. k. augu eļļas
-
1 - 2 daivas ķiploka
-
2 tējk. paprikas pulvera
-
200 g dārzeņu buljona (no kubiņa)
-
1 kārbiņa konservētu pupiņu (400 g)
-
1 - 2 tomāti
-
1 tējk. bazilika
-
Sāls
-
Čili pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Noskalo papriku un izņem sēklas. Nomizo kartupeļus un sīpolus.
-
Visus dārzeņus sagriež nelielos kubiņos.
-
Katliņā uzkarsē eļļu. Pieliek sagrieztos dārzeņus un maisot vāra 5-6 minūtes.
-
Pievieno sasmalcinātu ķiploku un paprikas pulveri. Uzber sadrupinātu kubiņu un pielej ūdeni. Vāra 5-6 minūtes.
-
Pievieno pupiņas, sagrieztus tomātus un baziliku. Pieliek sali un čili piparus pēc garšas. Ēdienu uzkarsē, pasniedz ar svaigu maizi.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs