Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Chili sin carne

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 zaļais pipars
  • 2 - 3 kartupeļi
  • 2 mazi sīpoli
  • 2 ēd. k. augu eļļas
  • 1 - 2 daivas ķiploka
  • 2 tējk. paprikas pulvera
  • 200 g dārzeņu buljona (no kubiņa)
  • 1 kārbiņa konservētu pupiņu (400 g)
  • 1 - 2 tomāti
  • 1 tējk. bazilika
  • Sāls
  • Čili pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Noskalo papriku un izņem sēklas. Nomizo kartupeļus un sīpolus.
  2. Visus dārzeņus sagriež nelielos kubiņos.
  3. Katliņā uzkarsē eļļu. Pieliek sagrieztos dārzeņus un maisot vāra 5-6 minūtes.
  4. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un paprikas pulveri. Uzber sadrupinātu kubiņu un pielej ūdeni. Vāra 5-6 minūtes.
  5. Pievieno pupiņas, sagrieztus tomātus un baziliku. Pieliek sali un čili piparus pēc garšas. Ēdienu uzkarsē, pasniedz ar svaigu maizi.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Jaunākās receptes