Chili sin carne

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 zaļais pipars
  • 2 - 3 kartupeļi
  • 2 mazi sīpoli
  • 2 ēd. k. augu eļļas
  • 1 - 2 daivas ķiploka
  • 2 tējk. paprikas pulvera
  • 200 g dārzeņu buljona (no kubiņa)
  • 1 kārbiņa konservētu pupiņu (400 g)
  • 1 - 2 tomāti
  • 1 tējk. bazilika
  • Sāls
  • Čili pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Noskalo papriku un izņem sēklas. Nomizo kartupeļus un sīpolus.
  2. Visus dārzeņus sagriež nelielos kubiņos.
  3. Katliņā uzkarsē eļļu. Pieliek sagrieztos dārzeņus un maisot vāra 5-6 minūtes.
  4. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un paprikas pulveri. Uzber sadrupinātu kubiņu un pielej ūdeni. Vāra 5-6 minūtes.
  5. Pievieno pupiņas, sagrieztus tomātus un baziliku. Pieliek sali un čili piparus pēc garšas. Ēdienu uzkarsē, pasniedz ar svaigu maizi.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni