Rudens kūka

Sastāvdaļas

  • 50 g sviesta
  • 1 vesela ola
  • ½ tējkarotes vaniļas cukura
  • 1 gl. piena
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • ½ kg miltu
  • 2 karotes cukura
  • Pildījumam
  • 200 g bieza brūkleņu ievārījuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru un olu saputo.
  2. Miltus izsijā kopā ar cepamo pulveri uz dēļa, ietaisa vidū bedrīti, ieliek saputotu sviestu, citrona sulu, labi sajauc, pielejot pienu, samīca mīklā, izrullē, izdur ar glāzi apaļas ripas, uzliek brūklenes, pārklāj ar otru ripu, aizspiež malas un vāra taukos brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi