Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Anšovu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 2 sīpoli
  • 6 kartupeļi
  • 1 ēdamk. margarīna vai sviesta
  • 1 l dārzeņu buljona (2kubiņi+ūdens)
  • 100 g anšovu
  • 1 saišķītis maurloku
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sīpolus nomizo un sašķēlē. Kartupeļus nomizo un sagriež plānos gabaliņos. Sīpolus un kartupeļus apcep katlā sakarsētās taukvielās. Pievieno dārzeņu buljonu un vāra 10 minūtes. Anšovus un maurlokus sasmalcina. Zupai pievieno anšovus, maurlokus un krējumu. Garšas uzlabošanai zupai var pievienot anšovu konservu sulu. Karsto zupu pasniedz ar siermaizēm.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas