Jogu tēja

2005. gada 22. septembris
Foto: Māris Šverns
Pagatavošana
1 min
1. vāra astoņās tasītēs ūdens, kamēr paliek puse :-)
2. * beigās var pievienot arī šķipsniņu melnās tējas (pēc citas jogu receptes)
3. gatavai, izkāstai tējai pievieno tējkaroti piena uz tasīti
4. *atsevišķi sagatavotas sausās sastāvdaļas apliešanai: melnie pipari, baziliks, pētersīļi, fenhelis, raudene, citronzāle, eikalipts, piparmētra, pelašķis, timiāns, apelsīnu miziņa. Minētās vielas var nebūt visas. Bāze ir četras garšvielas, kas minētas pie sastāvdaļām. Ideāls variants ir tējas masala (garšvielu maisījums), bet to katrs būs spiests meklēt pats :-) Lai piedod portāla veidotāji... vietas un laika trūkuma dēļ ierakstu savu resursu par tējām:
5. www.champi.multiservers.com/teejas.htm
Uz augšu