Vistas fileja ar dillēti,panēta

Sastāvdaļas

  • Sāls-šķipniņa
  • Pipari- uz naža gala
  • Dilles- maza slotiņa
  • Sviesta - piciņa
  • Vistas fileja-1 gab
  • Milti-ēdamkarote
  • Ola-1gab

Pagatavošana

15 min.
  1. Tīru vistas fileju iegriež(ne līdz galam),izklapē(cik nu kuram atļauj tā sirdsapziņa)pilda ar sviesta un diļļu maisījumu ,iepriekš uzpurinot sāli un piparus.
  2. Šāda veida nu jau salocītu sagatavi apviļā miltos,apmērcē sakultā olā un liek pannā uzkarsētā sviestā un cep vienu pusi, tad apgriež un turpinā cept otru pusīti, bet jau ar uzliktu pannas vāku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi