Banānu smalkmaizītes

Sastāvdaļas

  • 2 lieli gatavi banāni
  • , 25 gl. saulespuķu eļļas
  • , 25 gl. sīrupa
  • , 5 tējk. malta kardamona
  • , 5 tējk. kanēļa
  • 2 sagrieztas dateles
  • 1 , 25 gl. balto miltu
  • , 5 tējk. cepamā pulvera
  • , 5 tējk. sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Iepriekš sakarsē cepeškrāsni. Vidēji lielā bļodā saspaida banānus, piejauc eļļu un sīrupu. Pievieno garšvielas un sausās sastāvdaļas. Masu ieliek ar sviestu ieziestā cepešpannā un cep 25 minūtes (apt. 200 grādos). Dateles dažkārt esmu aizvietojis ar aprikozēm (žāvētām :-). Izsmalcinātiem tautiešiem izskats var nešķist u-h-h-h, bet garšo neatkārtojami (kā visi austrumu saldumi :-)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi