Kabaču kabatiņas

Sastāvdaļas

  • Kabacis
  • Tomāts
  • Siers
  • Ola
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Nelielu kabaci sagriež apmērām 2 cm biezās ripās,kuras vēl iegriež pusē (tā ,lai viena mala nav pārgriezta).
  2. Apkaisa ar sāli ,lai atdalās sula.
  3. Kabača iegriezuma vietu pilda ar ripiņu tomāta un šķēlīti siera, apmērcē rīvmaizē un olā un cep eļļā.
  4. Tomāta ripiņai noteikti jābūt mazākai par kabača ripu un siers būtu jāizvēlas no cietajām šķirnēm, piemērām Valmieras.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi