gurķus nomizo un sagriež ripiņās
liek katlā ,liek klāt visus komponentus un izmaisa
masu atstāj uz 12 stundām ik pa laikam apmaisot lai veidotos šķidrums
tad liek burkās, katrai burkai virsū uzlej 1tējk. eļļas un 15min. pasterizē
Gurķi sanāk kraukšķīgi!
Sastāvdaļas
2 kg gurķi
1.5 ēdamk.sāls
2 ēdamk.cukurs
1 ēdamk.esence
0.5 kg sīpoli
Eļļa
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
gurķus nomizo un sagriež ripiņās
liek katlā ,liek klāt visus komponentus un izmaisa
masu atstāj uz 12 stundām ik pa laikam apmaisot lai veidotos šķidrums
tad liek burkās, katrai burkai virsū uzlej 1tējk. eļļas un 15min. pasterizē
Gurķi sanāk kraukšķīgi!
Komentāri
marcelo2011. gada 29. jūlijs 02:07
ko darit ar sipoliem
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri