Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Latgales salāti ar pasterizēšnu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg gurķi
  • 1.5 ēdamk.sāls
  • 2 ēdamk.cukurs
  • 1 ēdamk.esence
  • 0.5 kg sīpoli
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. gurķus nomizo un sagriež ripiņās
  2. liek katlā ,liek klāt visus komponentus un izmaisa
  3. masu atstāj uz 12 stundām ik pa laikam apmaisot lai veidotos šķidrums
  4. tad liek burkās, katrai burkai virsū uzlej 1tējk. eļļas un 15min. pasterizē
  5. Gurķi sanāk kraukšķīgi!

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas