Latgales salāti ar pasterizēšnu

Sastāvdaļas

  • 2 kg gurķi
  • 1.5 ēdamk.sāls
  • 2 ēdamk.cukurs
  • 1 ēdamk.esence
  • 0.5 kg sīpoli
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. gurķus nomizo un sagriež ripiņās
  2. liek katlā ,liek klāt visus komponentus un izmaisa
  3. masu atstāj uz 12 stundām ik pa laikam apmaisot lai veidotos šķidrums
  4. tad liek burkās, katrai burkai virsū uzlej 1tējk. eļļas un 15min. pasterizē
  5. Gurķi sanāk kraukšķīgi!

Komentāri

marcelo 2011. gada 29. jūlijs 02:07
ko darit ar sipoliem

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi