Šķiņķīšus apviļā miltos un eļļā apcep brūnus. Pēc tam ieliek čuguna vai kādā citā sautējamā katlā. Uz tās pašas pannas apcep šķēlītēs sagrieztus puravu un burkānu. Apceptus liek pa virsu šķiņķīšiem. Uzber sāli un garšvielas pēc izvēles. Nākamajā kartā liek nomizotus, uz pusēm sagrieztus kartupeļus. Visbeidzot pa virsu liek gabaliņos sagrieztus šampinjonus un papriku. Pielej ūdeni. Pa virsu uzskaisa sāli un garšvielas. Uzliek vāku un sautē uz mazas uguns līdz gatavs. Ja kartupeļi ir mīksti, arī vista ir gatava.
Sastāvdaļas
5 -6 vistu šķinķīši
Milti
1 liels puravs
1 liels burkāns
600 g kartupeļi
200 g šampinjoni
1 saldā paprika
1 glāze ūdens
Garšvielas
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Šķiņķīšus apviļā miltos un eļļā apcep brūnus. Pēc tam ieliek čuguna vai kādā citā sautējamā katlā. Uz tās pašas pannas apcep šķēlītēs sagrieztus puravu un burkānu. Apceptus liek pa virsu šķiņķīšiem. Uzber sāli un garšvielas pēc izvēles. Nākamajā kartā liek nomizotus, uz pusēm sagrieztus kartupeļus. Visbeidzot pa virsu liek gabaliņos sagrieztus šampinjonus un papriku. Pielej ūdeni. Pa virsu uzskaisa sāli un garšvielas. Uzliek vāku un sautē uz mazas uguns līdz gatavs. Ja kartupeļi ir mīksti, arī vista ir gatava.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Jānis Blūms: neatbalstu diētas, ne arī vegānu uzturu. Jāēd sabalansēti, pārspīlēt nevajag
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri