Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ļoti garšiga sautēta vista ar dārzeņiem

2005. gada 20. septembris
Foto: Agnese Darbiņa
Pagatavošana
1 min
1. Šķiņķīšus apviļā miltos un eļļā apcep brūnus. Pēc tam ieliek čuguna vai kādā citā sautējamā katlā. Uz tās pašas pannas apcep šķēlītēs sagrieztus puravu un burkānu. Apceptus liek pa virsu šķiņķīšiem. Uzber sāli un garšvielas pēc izvēles. Nākamajā kartā liek nomizotus, uz pusēm sagrieztus kartupeļus. Visbeidzot pa virsu liek gabaliņos sagrieztus šampinjonus un papriku. Pielej ūdeni. Pa virsu uzskaisa sāli un garšvielas. Uzliek vāku un sautē uz mazas uguns līdz gatavs. Ja kartupeļi ir mīksti, arī vista ir gatava.
Uz augšu