Vistas mērce ar marinētiem gurķiem

Sastāvdaļas

  • 2 vistu stilbiņi
  • 200 g šampinjoni
  • 1 paliels sīpols
  • 500 g skāba krējuma
  • 2 marinēti gurķi
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. No vistu stilbiņiem noloba gaļu, sagriež gabaliņos. Sēnes arī sagriež gabaliņos. Sīpolu sagriež gredzenos. Visu kopā liek uz pannas, uz lielas uguns cepties (bez taukvielām). Kad sāk apcepties, pievieno garšvielas (kādas vien tajā bridī gribās). Kad vista, sēnes un sīpols ir gatavi, pievieno skābo krējumu un mazos gabaliņos sagrieztu marinētu gurķi. Pasautē vēl kādas 3 - 4 minūtes.

Komentāri

pipars 2012. gada 2. maijs 21:51
visā visumā super-ņammīga mērcīte, tikai es nesaprotu, kāpēc jāuzņemas liekas klapatas ar gaļas lobīšanu no kaula, ja var taču vienkārši cept fileju...
Agnese Ahundova 2010. gada 22. jūnijs 11:18
pirms tam ir jāvāra tā vista?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi