Ābolu sacepums rudenī

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Manna
  • Cukurs
  • Piens
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Veidni iesmērē ar sviestu. Ābolus nomizo, ieklāj vienu kārtu ar āboliem. Ābolus pārkaisa ar cukuru un ar mannu, ne pārāk biezu kārtiņu. Liek nākošo kārtu ar āboliem, tad atkal mannā. Kārtas veido tik cik vēlas, vai atļauj veidnes tilpums. Virsū uzliek nedaudz sviesta piciņas. Pārlej nedaudz piena. Liek cepeškrāsnī un cep gatavu, apmēram 40 minūtes.
  2. Ja vēlas kārtās var iekaisīt arī kanēli.
  3. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi