Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Laša sainīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles laša fileja
  • Malti baltie pipari
  • 1 citrona sula
  • 2 ēd.k. balzametiķa
  • 50 ml olīveļļa
  • Saišķītis garšaugu - pētersīļi, dilles, baziliks
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 100 ml sausais baltvīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Laša fileju nomazgā, nosusina. Apsāla, piparo, apslaka ar citrona sulu un etiķi. Uz cepešpannas izliek 4 palielas folija loksnes un apziež tās ar olīveļļu.
  2. Garšaugus smalki sakapā, ķiploka daiviņas izspiež caur spiedi un pievieno garšaugiem.Uz katras folija loksnes liek vienu laša gabalu.Garšaugu maisījumam pielej baltvīnu un atlikušo olīveļļu - maisījumu uzziež laša fileja i.
  3. Laša sainīšus satin, liek cepeškrāsnī un cep ~ 15 min mērenā karstumā.
  4. Var cept arī uz grilla.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas