Cepeškrāsnī cepta vista ar estragonu

Sastāvdaļas

  • Viena vesela vista
  • Trīs tējkarotes ar rīvētiem mārrutkiem
  • Kārtīga šķipsna kaltēta estragna (var izmantot arī svaigu, tad sīki sasmalcināt)
  • Ēdamkarote sojas mērces (jebkāda, var arī Vorčestras mērcīti vai ko līdzīgu)
  • Glāze silta ūdens
  • Estragons rada tādu īpatnēju piegaršu, patiks tiem, kas labprāt eksperimentē ar savām garšas kārpiņām

Pagatavošana

80 min.
  1. Vistu sadala cepeša gabalos, saliek bļodā. Ūdens glāzē iemaisa visas iepriekšminētās sastāvdaļas, samaisa un ar šo maisījumu pārlej vistas gabalus, kārtīgi izmīca ar rokām. Ņem cepeša maisu, liek iekšā vistu, pārlej ar bļodā palikušo mērcīti, kārtīgi nosien maisa galu un cepeškrāsnī iekšā. Cep apmēram 200 grādos 1 stundu, tad pārgriež pamatīgi uzpūtušos maisu (no tā nevajag baidīties, nepārsprāgs) un patur cepeškrāsni vēl kādas minūtes, vistiņa smuki apbrūnēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi