Konservēti dārzeņi aukstajai zupai

Sastāvdaļas

  • 1 kg.bietes
  • 200 gr.burkāni
  • 120 gr.sīpoli
  • 80 gr.zaļumu
  • 40 gr.sāls
  • 40 gr.cukurs
  • 2 -3ēdk.etiķis9%

Pagatavošana

1 min.
  1. bietes,burkānus vāra pusmīkstus,nomizo,sagriež četrkantīgos gabaliņos.sīpolus,zaļumus (pētersīļu lapiņas un dilles)smalki sagriež.katlā liek sagatavotus dārzeņus,sāli,cukuru un pārlej verdošu ūdeni,lai tas pārklātu dārzeņus.uz mazas liesmas vāra 5min.beigās pievieno zaļumus.tīrās0,5.l. burkās ielej etiķi 1-1,5ēdk.,iepilda karstos salātus,uzliek vāciņu,pievalcē.liek sterilizēt 100grādu t. 0,5l.-20min.,1l.-25-30min.aizvāko,ar vāciņu uz leju 30min.pievieno aukstajai zupai pirms pasniegšanas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi