Ceptās reņģes ar burkāniem

Sastāvdaļas

  • Reņģes
  • Milti
  • Sāls,vegeta pēc garšas
  • Burkāni
  • Sīpols
  • Tomātu mērce
  • Zaļumi
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. notīritas,nomazgātas bez asakām reņģes apviļā miltos,apcep gatavu(mazliet apsālīt cepšanas laikā abās pusēs).rupjās rīvēs rīvētus burkānus,smalki sagrieztus sīpolus(var plānās ripiņās) apcep eļļā mīkstus,pēc garšas pievieno vegetu,tad pievieno tomātu mērci,vēl pasautē,tad pievieno apceptajai reņģei,mazliet pasautē.uzkaisa sagrieztus zaļumus.ļoti garšīga ēst aukstā veidā,var arī siltās ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

andrejs 2009. gada 10. decembris 18:00
ko darit ar tomaatu meerci???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi