Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptās reņģes ar burkāniem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Reņģes
  • Milti
  • Sāls,vegeta pēc garšas
  • Burkāns
  • Sīpols
  • Tomātu mērce
  • Zaļumi
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. notīritas,nomazgātas bez asakām reņģes apviļā miltos,apcep gatavu(mazliet apsālīt cepšanas laikā abās pusēs).rupjās rīvēs rīvētus burkānus,smalki sagrieztus sīpolus(var plānās ripiņās) apcep eļļā mīkstus,pēc garšas pievieno vegetu,tad pievieno tomātu mērci,vēl pasautē,tad pievieno apceptajai reņģei,mazliet pasautē.uzkaisa sagrieztus zaļumus.ļoti garšīga ēst aukstā veidā,var arī siltās ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas