Pipari krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 10 paprikas
  • 500 g tomātu
  • 2 sīpoli
  • 4 daiviņas ķiploka
  • 250 g skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku izvēlas vienāda lieluma, nomazgā, sēklotni neņem ārā. Katliņā ielej eļļu un uzkarsē. Liek papriku un apcep lielā eļļas daudzumā 3 minūtes no katras puses.
  2. Gatavo papriku liek katliņā. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina, apcep, līdz tie kļūst zeltaini. Tomātiem noņem miziņu, liek pie sīpoliem . Uzliek vāku un sautē, laiku pa laikam apmaisot, līdz tomāti izšķīduši. Pievieno skābo krējumu, sāli, piparus un sasmalcinātus zaļumus. Iegūto mērci lej katliņā pie paprikas. Liek uz lēnas uguns un sautē 30 minūtes.
  3. Papriku kārto uz šķivja, pārlej ar mērci. Piparus ēd ar visu sēklotni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi