Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Marmelādes un riekstu torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatam: 500 gr cepumu Selga, 500 gr marmelādes, 5 ēd.kar. cukura, 50 riekstu kodolus,100 gr sviesta, marmelādi var arī mazāk, vai daļu pievienot biezpienam
  • Krāmam: 500 gr biezpiena, 2 ēd. kar. cukura, 200 gr saldā krejuma, 1 pac. vaniļas cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Cepumus samaļ , marmelādi sagriež gabaliņos. Katliņā ieber 5 ēd karotes cukura un kausē pēc tam ieber tur sadrupinātus riekstus un noņem no uguns. Un atri maisa lai uz riekstiem veidotos cukura gasroziņa. Bļodā rūpīgi samaisa samaltos cepumus, marmelādi un riekstus klāt pieliekot izkausētu sviestu.
  2. No masas izveido tortes pamatu, tortes formā, vai traukā.
  3. Krēmam: samaļ biezpienu ievieno saputotu saldo krējumu ar cukuru, vanilīnu un liel virsū tortes pamatam. Visu liek ledusskapī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas