Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kaa var vaariit ar baltajiem dzidrajiem,ja tie jau beidzas,bet bruuklenes tik saakas...,es citus rudens aabolus liksu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dzintra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mana vecmāmiņa un mamma vārīja brukleņu, rudens ābolu ievarijumu,uzglabāja māla podā.Bruklenes ievāca gatavas,saplaucēja,nolika vēsumā,kad bija gatavi rudens sarkanie āboli tad vārīja zapti,cukuru nelika klāt.Pirms ēšanas piebēra.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mana vecmāmiņa arī tā darīja - uzvārīja bez cukura un ziemā paši pievienojām cukuru, cik gribējām.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rudīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vislabākais ievārījums ir: savārīt brūklenes kopā ar āboliem bez cukura.ievārījums ļoti labi uzglabājas un nebojājas bez cukura.Sapilda traukā.Ievārījumu pievieno pēc vēlēšanās pirms lietošanas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes