Komentāri
4
Jaunākie
Vecākie
kaa var vaariit ar baltajiem dzidrajiem,ja tie jau beidzas,bet bruuklenes tik saakas...,es citus rudens aabolus liksu.
Vērtējums
Atbildēt
Mana vecmāmiņa un mamma vārīja brukleņu, rudens ābolu ievarijumu,uzglabāja māla podā.Bruklenes ievāca gatavas,saplaucēja,nolika vēsumā,kad bija gatavi rudens sarkanie āboli tad vārīja zapti,cukuru nelika klāt.Pirms ēšanas piebēra.
Vērtējums
Atbildēt
Mana vecmāmiņa arī tā darīja - uzvārīja bez cukura un ziemā paši pievienojām cukuru, cik gribējām.
Vērtējums
Atbildēt
Vislabākais ievārījums ir: savārīt brūklenes kopā ar āboliem bez cukura.ievārījums ļoti labi uzglabājas un nebojājas bez cukura.Sapilda traukā.Ievārījumu pievieno pēc vēlēšanās pirms lietošanas.
Vērtējums
Atbildēt