Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Svaigu dārzeņu salāti 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g burkānu
  • 50 g ziedkāpostu
  • 30 g selerijas
  • 50 g konservētu zaļo zirnīšu
  • 150 g gaļas (liellopa vai vistas) buljona
  • 8 g želatīna
  • Citrona sula vai citronskābe
  • Selerijas zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus burkānus, ziedkāpostus un selerijas sakni sālā ūdenī vāra mīkstus. Burkānus ar sakņu nazi sagriež iegarenos gabaliņos, selerijas sakni kubiņos, ziedkāpostus sadala mazos gabaliņos. Buljonam pievieno citrona sulu pēc garšas, uzbriedinātu želatīnu un karsē kamēr želatīns izkūst. Apaļās veidnītēs ielej gaļas buljona želeju (0,5 cm biezā kārtā) un sarecina. Virsū liek zirnīšus un pārējos dārzeņus. Pārlej auksto buljona želeju, sarecina. Sarecējušu no veidnītēm izgāž uz piemērota lieluma šķīvīšiem. Klāt pieliek seleriju lapiņas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas