Zivs ar tomātiem un sieru

Sastāvdaļas

  • 400 -600 gr.mencas,līdakas vai zandarta filejas
  • Apm.400 gr. konservētu,sasmalcinātu tomātu
  • Apm.50 gr.rīvēta siera
  • 1 tējk.sāls
  • ¼ tējk.melno piparu
  • 2 ēd. k. sasmalcinātu diļļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavo zivju fileju.
  2. Kārto mikroviļņu krāsnij piemērotā traukā ar ādiņu uz leju.
  3. Konservētos tomātus sajauc ar rīvēto sieru,sāli,pipariem un dillēm.
  4. Maisījumu pārlej zivīm.
  5. Traukam uzliek vāku.Zivi gatavo ar pilnu jaudu(800w)5-7 min.
  6. Ēdienu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.Laba piedeva būs arī makaroni,kā arī dārzeņu maisījums,kurā ir zaļie zirnīši,pupas un burkāni.
  7. Zivi var gatavot arī zemā sautējamā katlā uz plīts.Gatavošanas laiks jāpaildzina līdz apm.15 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi