Biezpiena un jogurta torte

Sastāvdaļas

  • 800 g biezpiena
  • 1 l jogurta
  • 0.5 l saldā krējuma
  • Vaniļas cukurs
  • Cukurs pēc garšas
  • 2 -3 pac. želatīna
  • Pāris ēdamk. ruma
  • Rieksti, rozīnes, žāvētas aprikozes un visu dārza ogu bagātība (ziemā ogas var aizstāt ar apelsīniem, mandarīniem, banāniem utt.)

Pagatavošana

60 min.
  1. Blenderī sakuļ biezpienu un jogurtu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, rumu. Masai pievieno rozīnes, riekštus, aprikozes, ogas. Uzbriedina un karstā ūdens peldē izkausē želatīnu, pievieno sagatavotai masai. Pašās beigās pievieno putukrējumu. Masu lieks tortes veidnē un to savukārt vismaz uz 1 stundu , bet labāk uz visu nakti ievieto ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi