Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena un jogurta torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g biezpiena
  • 1 l jogurta
  • 0.5 l saldā krējuma
  • Vaniļas cukurs
  • Cukurs pēc garšas
  • 2 -3 pac. želatīna
  • Pāris ēdamk. ruma
  • Rieksti, rozīnes, žāvētas aprikozes un visu dārza ogu bagātība (ziemā ogas var aizstāt ar apelsīniem, mandarīniem, banāniem utt.)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Blenderī sakuļ biezpienu un jogurtu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, rumu. Masai pievieno rozīnes, riekštus, aprikozes, ogas. Uzbriedina un karstā ūdens peldē izkausē želatīnu, pievieno sagatavotai masai. Pašās beigās pievieno putukrējumu. Masu lieks tortes veidnē un to savukārt vismaz uz 1 stundu , bet labāk uz visu nakti ievieto ledusskapī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas