Biezpiena ābolu maizītes

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 200 g biezpiena
  • 200 g miltu
  • 200 g sviesta
  • Šķipsniņa sāls
  • Ēdamkarote pūdercukura
  • Pildījumam
  • 200 g biezpiena
  • 60 g cukura
  • Rīvēta citrona miziņa
  • 2 olu dzeltenumi
  • 4 āboli

Pagatavošana

60 min.
  1. Izsijātiem miltiem pievieno biezpienu, sviestu, sāli un pūdercukuru un samīca mīklu. Mīklu ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm.
  2. Pa to laiku gatavo pildījumu.
  3. Samaisa biezpienu ar cukuru, pievieno rīvētu citrona miziņu un olu dzeltenumus. Ābolus sagriež šķēlītēs.
  4. Mīklu izveltnē un sagriež kvadrātiņos. Uz katra liek biezpiena pildījumu un ābolu gabaliņus. Kvadrāta stūrīšus atloka uz iekšpusi un piespiež. Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisušas pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi