Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena ābolu maizītes

2005. gada 12. septembris
Foto: Eva Kokoreviča
Pagatavošana
60 min
1. Izsijātiem miltiem pievieno biezpienu, sviestu, sāli un pūdercukuru un samīca mīklu. Mīklu ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm.
2. Pa to laiku gatavo pildījumu.
3. Samaisa biezpienu ar cukuru, pievieno rīvētu citrona miziņu un olu dzeltenumus. Ābolus sagriež šķēlītēs.
4. Mīklu izveltnē un sagriež kvadrātiņos. Uz katra liek biezpiena pildījumu un ābolu gabaliņus. Kvadrāta stūrīšus atloka uz iekšpusi un piespiež. Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisušas pārkaisa ar pūdercukuru.
Uz augšu